Europa League: Manchester United vände Barcelona 2-1, avancerade 4-3

Den 23 februari, andra omgången av Europa League-slutspelet, spelade "Red Devils" Manchester United hemma mot La Liga-jätten Barcelona. I första halvlek satte Lewandowski i billiga fotbollströja FC Barcelonaen straffspark. I andra halvlek gjorde Fred och Anthony mål i tur och ordning för att hjälpa Manchester United att vinna med 2-1, så att Barcelona eliminerades med 4-3 i två omgångar och avancerade till topp 16.

15:e minuten lanserade Barcelona ett anfall från högerkanten. Conte gjorde ett inlägg men blev snappad av Varane. Medan han kämpade om bollen i straffområdet drog B Fernandes ner Balde bakifrån och domaren gav straff. Lewandowski gjorde 1-0. 46:e minuten inledde Manchester United ytterligare ett anfall från förstaplatsen. Sancho slog över vänster sida till mitten. B Fernandes tog bollen och vände sedan om och skickade bollen till mitten, sköt med högerfot, bollen gick rakt ner i det nedre högra hörnet av målet, Manchester United 1-1. 72:a minuten fortsatte Manchester United flera attacker på framsidan. B Fernandes bröt sig in i straffområdet från vänster och korsade mitten, sedan gjorde både Ganacho och Fred ett skott men blockerade av försvararen, sedan tog Anthony emot bollen bakifrån och tryckte med vänsterfoten och gjorde mål från bortre hörnet, Manchester United 2-1.

Det är en fest för alla fans som bär röd, billiga fotbollströja Manchester United. Den här säsongen gjorde Manchester Uniteds avbytarspelare totalt 19 mål, det mesta bland de fem bästa lagen i den europeiska ligan. I det här spelet ersatte Ten Hag Anthony efter pausen, vilket totalt förändrade situationen på kanten.