Premier League: Manchester United 2-2 Tottenham

Den 27 april inledde den 33:e omgången av Premier League en fyra matcher, Manchester United 2-2 Tottenham borta. Rashford bidrog med en assist och ett mål. I andra halvlek gjorde Poirot och Son Heung-min, ikläddabilliga fotbollströja Tottenham Hotspur, två mål för att kvittera. Manchester Uniteds ranking övertogs av Newcastle och sjönk till fjärde, medan Tottenham steg till femma.

Inför den här omgången var Manchester United trea med tre raka segrar och nådde FA-cupfinalen. Tottenham drabbades av en två-match förlustsvit och rankades sjua.

I den 7:e minuten dribblade Rashford bollen till vänster efter att ha brutit sig genom främre planen. Sancho tog emot bollen och gick in i straffområdet. 44:e minuten gjorde Manchester United en snabb kontring. B Fernandes skickade en överdriven långpassning på baksidan. Rashford startade från mittlinjen i hög fart, tog emot bollen och kastade av sig försvararen och gick in på vänstra sidan av straffområdet. Han sköt med vänsterfoten och gjorde 2-0 till Manchester United!

56:e minuten dribblade Perisic bollen in i straffområdet från vänster och gjorde sedan ett inlägg med högerfotens vrist. Kanes skott i mitten blockerades. Försvararen Polo stoppade bollen och sköt med högerfoten. Tottenham 1-2! 79:e minuten fick De Gea returpassningen och sparkade ut den med en stor fot. Romero gick tillbaka till förstaplatsen. Kane tog emot bollen till höger och gick över straffområdet. Tottenham 2-2 Manchester United.