Premier League: Fulham 0: 3 Arsenal, Newcastle 2: 1 Wolves

Den 12:e mars, 27:e omgången av Premier League, besegrade Arsenal Fulham med 3:0 borta och fortsatte att leda tabellställningen med en fördel på 5 poäng. Fans som barbilliga fotbollströja Arsenalfirade den 100:e segern sedan Arteta tränade klubben. Newcastle vann Wolves 2:1 på hemmaplan, vilket avslutade 5 no-win, och överträffade Liverpool till 5:e plats.

Den belgiska Trossard i den 19:e Arsenal-tröjan fullbordade ett "hattrick" med assist. 21:a minuten hjälpte Trossard Gabriel att göra mål med en nick, Arsenal 1:0! 26:e minuten tog Martineli också emot bollen från Trossard och gjorde mål med ett huvud, Arsenal 2:0! På stopptiden gjorde Trossard ytterligare en assist, Ødegaard gjorde sig av med motståndarens försvar i det höga straffområdet och gjorde mål, Arsenal 3:0 för att vinna matchen!

Samma dag vann Newcastle Wolves med 2:1 hemma. 26:e minuten gjorde Trippier en frispark, Isak ibilliga fotbollströja Newcastle Unitedgjorde mål med ett huvud, Newcastle 1:0! 69:e minuten, Hee-Chan Hwang klädd i den billiga Wolves-tröjan tryckte lätt och gjorde mål, 1:1! 77:e minuten, Almiron som en ersättare skott i en liten vinkel, bollen bröts och in i nätet, Newcastle 2: 1!