Premier League: Arsenal 2:2 West Ham United

Den 16 april, i den 31:a omgången av Premier League, spelade Arsenal mot West Ham United och gjorde oavgjort 2-2 av West Ham i bortamatchen. Arsenal har redan oavgjort 2:2 i båda matcherna, och alla slutade oavgjort med en ledning på två mål. Om Manchester City vinner i sminkmatchen blir skillnaden mellan de två lagen bara en poäng. Många fans som bärbilliga fotbollströja Arsenalär oroliga för att Gunners sannolikt kommer att förlora sin topplacering i säsongens sista omgångar.

I den 7:e minuten fick Arsenal en bra start, Odegaard gick rakt, Ben White slog bollen till Jesus, Arsenal 1:0! Tre minuter senare spelade Jesus för Martinelli, som gjorde ett kryss för att assistera Odegaard, Arsenal 2:0! Sedan var Jesus begränsad och Arsenal misslyckades med att fortsätta att utöka sin ledning. I den 39:e minuten föll Paqueta till marken i straffområdet och vann en straffspark. Ben Rahma gjorde en straff. Detta mål spelade en nyckelroll. I den 49:e minuten skickade Antonio en handboll i straffområdet, men Saka missade en straff. I den 54:e minuten spelade Correll en hög boll, Bowen studsade bollen och gjorde 2:2!

Arsenals efterföljande ligamatcher kommer att bli hårda strider. Laget spelar borta mot Manchester City och sedan mot Chelsea på hemmaplan. De kan också förlora poäng i dessa två matcher. är nyckeln.